Program (NEW)

Thursday, September 12, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›8:30 (30min)
›9:00 (45min)
› Main Room
›9:45 (1h)
SPF applications (part 1)
Leonardo Daniele Scintilla
› Main Room
›10:45 (30min)
› Entrance hall
›11:15 (1h30)
› Main Room
›12:45 (1h30)
› Entrance hall
›14:15 (2h)
SPF applications (part 3)
Sergey Aksenov
› Main Room
›16:15 (30min)
› Entrance hall
›16:45 (2h)
SPF applications (part 4)
Daniel Sanders
› Main Room
›20:00 (3h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed